Flames U17

Print Friendly, PDF & Email

Op Dinsdag 14 Februari a.s spelen de Flames U17 om 11 u
hun wedstrijd tegen DENEMARKEN
en dit op het BELGIAN FOOTBALL CENTER
Rue de Bruxelles 486 1480 TUBIZE

FREE ENTRANCE

 

Voorbereiding EK 2017 – Red Flames

Print Friendly, PDF & Email

Bondscoach Ives Serneels herneemt volgende week de voorbereiding op het Europees Kampioenschap, met een stageweek in het Belgian Football Center in Tubeke van dinsdag 17 januari tot en met maandag 23/1. Nadien volgt van 1 maart tot 8 maart de Cyprus Women’s Cup, met wedstrijden tegen Zwitserland, Italië, Noord-Korea en een plaatsingswedstrijd (lees meer).

Aan het voorbereidingsschema op weg naar het Europees Kampioenschap werd nu ook een oefenwedstrijd tegen Schotland toegevoegd. De wedstrijd vindt op 11 april 2017 plaats in het stadion van OH Leuven, aftrap om 20u. Ticketinformatie volgt later. Eerder werd ook een vriendschappelijk duel met Japan bekendgemaakt (13 juni, 20u in Leuven).

Schotland, dat 21ste is op de FIFA-ranking, neemt net als onze Red Flames deel aan het EK. Het treft in groep D Engeland, Portugal en Spanje. Het team van bondscoach Anna Signeul werd in haar kwalificatiepoule tweede achter IJsland (evenveel punten, minder doelpuntensaldo) en voor Slovenië, Belarus en Macedonië.